Fleca Ca l'Agnès

Anar al lloc web

Fleca Ca l'Agnès

Fundada l’any 1996 com a empresa familiar i situada a Montesquiu. Fleca Ca l’Agnès és un pilar a la comunitat local, especialitzada en la producció artesanal de pa, bolleria i pastisseria.

L’equip de l’establiment esta format per en Xavier, l’Agnès i la Miriam, que destaquen pel seu forn de llenya, on cada pa és elaborat amb cura i tradició. Gaudeixen d’una reputació molt consolidada, la gent del poble freqüenta la fleca els dies laborals,  mentre que els caps de setmana tenen habitants dels pobles del voltant i gent de pas. 

La seva visió de futur és incerta, ja que veuen que cada cop tenen menys clients que van a buscar el pa a la fleca. Malgrat això, continuaran impulsant iniciatives per mantenir-se com a punt de referència  a l’entorn rural. 

Així doncs, amb productes com croissants, ensaïmades, magdalenes i carquinyolis, la fleca continuaran oferint qualitat i sabor, buscant connectar amb una clientela que valora la tradició i el bon gust a cada mossegada.

Vols formar part del projecte?

Vols formar part del projecte?

Uneix-te

Coneix el territori