Amb 22 anys d’experiència en la gestió del restaurant, els propietaris han desenvolupat una varietat de productes artesanals que són apreciats pel seus clients.
La història és remunta fa molts anys a l’olivera que tenien a casa, on fa 17 anys que es van plantejar que podrien començar a produir el seu propi oli. La distribució de l’oli ha crescut significativament gràcies a una fabricació més massiva. La gent del restaurant està encantada amb l’oli casolà que produeixen.
El restaurant també es va aventurar en la producció de cervesa artesanal. Veient la seva producció d’oli, necessitava una marca d’identitat, així doncs, va voler fabricar una cervesa pròpia per poder oferir a tothom, deixant enrere les cerveses comercials. A partir d’aquí van desenvolupar diferents cerveses artesanals com la cervesa belga, cervesa més amarga i la cervesa amb llimona natural, entre d’altres.
Els vins del restaurant també segueixen un procés similar al de les cerveses, amb una atenció especial a la varietat i qualitat. La salsa SALASCO, és al salsa picant per excel·lència del restaurant. Amb pebrots habaneros i diferents ingredients de qualitat, han aconseguit fer una salsa que destaca pel seu bon gust sense perdre l’essència del picant.
Els productes artesanals és el punt fort del restaurant, on la cura de la qualitat i el seu tracte amb els clients son l’especialitat del lloc.