En els seus inicis, l’any 1930, van començar com una botiga de queviures, que amb el pas del temps, van afegir el forn.
El forn Can Coma combinen les activitat de fleca, pastisseria i supermercat, oferint productes com el pa, brioixeria, pastisseria i productes d’alimentació i neteja. L’equip de l’establiment està format per 9 persones distribuïdes en tres establiments: dos situats a Sant Quirze de Besora i una al poble del costat. En Jaume, és el forner i la persona responsable de gestionar el negoci.
Una curiositat destacable del Forn Can Coma és que continuen utilitzant un forn tradicional de llenya, elaboren el pa a mà i amb masse “mare” i realitzen fermentacions de 18 a 20 hores. Aquest ús de les tècniques tradicionals, reflecteix el seu compromís amb la qualitat.
Els clients entre setmana són principalment gent del poble, mentre que el cap de setmana atrauen clients de diferents zones. Els productes més demandats son els pans i les coques, que tenen una gran popularitat gràcies a la seva qualitat i sabor autèntics.