Forn Sant Adjutori

Anar al lloc web

Forn Sant Adjutori

En Joan i l’Adela son un matrimoni que van fundar el Forn Sant Adjutori l’any 1987.

En Joan ja tenia experiència en el sector i la va traslladar a Olost, lloc on va veure una oportunitat de feina lluny de la ciutat de Barcelona. 

El forn Sant Adjutori ofereixen una àmplia gamma de productes com ara pa, brioix, croissants, pastissos, pasta de full… amb la peculiaritat que tots els seus productes estan fets a mà per en Joan. Tot i aquesta diversitat, el seu producte essencial és el pa. Elaboren aquest productes des d’una massa “mare” oferint varietat: pa blanc, pa integral i pa d’espelta, només els dimecres.  

La seva clientela és tant la gent del poble com la gent dels voltants. Una fortalesa que tenen és l’ubicació del forn de pa, ja que es troba a l’entrada del poble i facilita l'accés a l’establiment. Aquests, ofereixen un tracte al client molt personalitzat i excel·lent considerant a tots els clients importants, des d’aquell que venen a buscar una flauta,  fins aquells que compren una gran quantitat de productes. 

La principal característica és que fan el pa de manera tradicional, utilitzant un forn de llenya. El nom del negoci prové de l’ermita d’Olost, Afegint un toc de tradició i història al seu negoci.

Vols formar part del projecte?

Vols formar part del projecte?

Uneix-te

Coneix el territori