La Mola

Anar al lloc web

La Mola

El restaurant La Mola es va fundar l’any 1982, i des de l’any 2017, en Fredi n’és el propietari.

El menjar que ofereixen és completament casolà, destacat en l'esmorzar de forquilla i ganivet i el dinar. L’establiment és conegut pels seus productes fets a la brasa, on el menjar estrella son les galtes així com la botifarra. A més, també ofereixen entrepans, guisats, callos tradicionals…

Pels dinars, la Mola ofereix un menú dirai que inclou primer plat, segon plat i postres, destacant cada dia un menjar diferent. La seva clientela és molt variada, ja que degut a la seva ubicació, a la carretera d’Olost, hi accedeixen tant gent de la zona, visitant i treballadors. Els clients surten satisfets del restaurant pel menjar de qualitat i de proximitat que ofereixen. 

A l'establiment hi treballen 8 persones, de les quals tres son cambrers, quatre cuiners i un rebost.  Gràcies a la seva dedicació ha esdevingut un establiment que ha aconseguit donar vida el poble on en moltes ocasions, La Mola és el restaurant salvavides de la zona.

Olost - Osona
C. La Carena, s/n (Santa Creu de Jutglar), Olost (Barcelona)
Vols formar part del projecte?

Vols formar part del projecte?

Uneix-te

Coneix el territori